ΕΙΣΟΔΟΣGoogle ads

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τόμος 91 PG

 

Ο τόμος 91 της σειράς Ελληνική Πατρολογία έχει ανατυπωθεί και είναι πλέον διαθέσιμος.

Ελληνικη Πατρολογία

Τρόποι Απόκτησης Ελληνικής Πατρολογίας

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την απόκτηση της Ελληνικής Πατρολογίας είναι η εγγραφή συνδρομητών.Με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε εσείς πόσους τόμους θέλετε να σας αποστέλουμε ανά μήνα.Έτσι καθορίζετε εσείς τον χρόνο που θα χρειαστείτε για την συμπλήρωση του έργου και το κυριότερο, διαμορφώνετε το κόστος που θα δαπανάτε ανά μήνα κάνοντας έτσι την αγορά πολύ πιο εύκολη καθότι θα είναι σε δόσεις.


Patrologia Graeca Η έκδοση της Ελληνικής Πατρολογίας έχει πλέον ολοκληρωθεί από τον εκδοτικό μας οίκο πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε ολόκληρη την  σειρά άμεσα.Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως κατά καιρούς θα υπάρχουν εξαντλημένοι τόμοι οι οποίοι φυσικά θα ανατυπώνονται και θα αποστέλονται κανονικά αμέσως μετά την ανατύπωση προς συμπλήρωση του έργου.


Η τιμή εκάστου τόμου της σειράς είναι 38 ευρώ.Επειδή το έργο αυτό Θεωρείται ειδικό από απόψεως γλωσσικής μορφής και είναι πολύτομο, γίνονται δύο προσφορές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ολόκληρη την σειρά.

α)Για τα εκκλησιαστικά ιδρύματα έκαστος τόμος προσφέρεται 28 ευρώ
β)Για τα φυσικά πρόσωπα η τιμή προσφοράς είναι 25 ευρώ
Επίσης για την περίπτωση αγοράς ολόκληρης της σειράς υπάρχει η επιθυμία και η καλή διάθεση των υπευθύνων για κατα περίπτωση διευκόλυνση αποπληρωμής του κόστους σε δόσεις.Τελικώς η τιμή των 38 ευρώ ισχύει για τα νομικά πρόσωπα και για την αγορά μεμονομένων τόμων.Για το εξωτερικό η τιμή κάθε τόμου είναι 38 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής.

Η αποστολή μπορεί να γίνει οπουδήποτε (και στο εξωτερικό) ταχυδρομικώς.Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε τους τόμους από τα κεντρικά μας γραφεία (Πατησίων 5) ενώ η παράδοση εντός Αττικής γίνεται δωρεάν από δικό μας άνθρωπο κατόπιν συννενοήσεως.Η εγγραφή και η αίτηση απόκτησης της Ελληνικής Πατρολογίας J.-P Migne γίνεται τηλεφωνικώς,με FAX,με επιστολή,με επίσκεψη  στα γραφεία του Εκδοτικού μας Οίκου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει εις την ιστοσελίδα μας.

Τρόποι πληρωμής:

  1. Με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική.
  2. Με αντικαταβολή για αποστολή εντός Ελλάδος
  3. Online πληρωμή με την ασφάλεια που προσφέρει η PayPal με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa,Mastercard,American Express.(Δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό PayPal)
patrologia graeca
Hosting: Ilimitada Hosting Chile VPS